در این مقاله در مورد یونولیت فشرده اطلاعات بیشتری کسب می کنید و خواص و مزایا، نحوه تولید و قابلیت بازیافت آن ها را با جزئیات بیشتر یاد می گیرید.

• خواص کلی یونولیت و مزایای کلیدی آن:

یونولیت یک ماده سبک با ویژگی های عایق بندی بالایی است که مزایایی از قبیل:

مقاومت حرارتی بالا (عایق) – یونولیت به دلیل ساختار سلول بسته آن که از 98٪ هوا تشکیل شده است از هدایت حرارتی بسیار کمی برخوردار است. این هوای به دام افتاده در سلول ها یک هادی حرارتی بسیار ضعیف است و از این رو مقاومت حرارتی عالی را فراهم می کند.
هدایت حرارتی کف فوم یونولیت ها با تراکم 20 کیلوگرم بر متر مکعب در دمای 10 درجه سانتیگراد 0.035 – 0.037 W / (m · K) است.
مشخصات استاندارد ASTM C578 برای عایق حرارتی یونولیت ها به ویژگی های فیزیکی و ویژگی های عملکرد کف یونولیت ها توجه می کند ، زیرا در برنامه های ساختمانی به عایق حرارتی توجه ویژه ای می شود.

مقاومت مکانیکی – انعطاف پذیری یونولیت باعث می شود که آن ها از نظر قدرت همه کاره باشند که می توانند متناسب با کاربردهای خاص تنظیم شود. یونولیت ها با مقاومت فشاری بالا برای برنامه های دارای بار سنگین استفاده می شوند.
به طور کلی ، خصوصیات استحکام با چگالی افزایش می یابد ، با این حال خصوصیات کلی یونولیت ها تحت تأثیر هندسه قسمت قالب و تا حدی کمتر از نظر اندازه و شرایط پردازش و همچنین تراکم قرار می گیرد.

ثبات ابعادی – یونولیت ثبات ابعادی فوق العاده ای را ارائه می دهند و تقریباً در طیف گسترده ای از عوامل محیطی بی تأثیر باقی می مانند. انتظار می رود حداکثر تغییر بعدی کف EPS کمتر از 2٪ باشد.

خصوصیات الکتریکی – مقاومت دی الکتریک یونولیت تقریباً 2KV / میلی متر است. ثابت دی الکتریک آن در محدوده فرکانس 100-400 MHZ و در تراکم ناخالص از 40-40 کیلوگرم در متر مکعب اندازه گیری شده بین 1.02-1.04 است. یونولیت های قالب بندی شده را می توان با رعایت مشخصات صنعت بسته بندی الکترونیکی و بسته بندی نظامی با مواد ضد الکتریسیته تقویت کرد.

جذب آب – یونولیت حتی وقتی که در آب غوطه ور هستند فقط مقدار کمی از آب را جذب می کنند. از آنجا که دیواره های سلولی یونولیت ها ضد آب هستند ، آب فقط می تواند از طریق کانال های ریز بین دانه های ذوب شده به کف نفوذ کند.

مقاومت شیمیایی – آب و محلول های آبی نمک و قلیاها تاثیری در یونولیت ندارند. با این حال ، یونولیت ها به راحتی توسط حلالهای آلی مورد تخریب قرار می گیرند.

هوازدگی و مقاومت در برابر فرسودگی – یونولیت ها در برابر فرسودگی مقاوم هستند. با این وجود ، قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب (اشعه ماوراء بنفش) منجر به زرد شدن سطح آن ها می شود.

مقاومت در برابر آتش – یونولیت ها قابل اشتعال هستند. تقویت آن ها با مواد افزودنی مقاوم در برابر شعله ، قابل اشتعال بودن کف و گسترش شعله ها در یونولیت ها را به حداقل می رساند.

• مراحل ساخت یونولیت پلی استر گسترش یافته با یونولیت پلی استر فشرده:

XPS(پلی استر گسترش یافته) اغلب با EPS(پلی استر فشرده) اشتباه گرفته می شود. EPS و XPS ، هر دو عایق سفت و محکمی هستند که از همان رزین های پلی استر پایه ساخته شده اند. با این حال ، تفاوت در فرایند تولید آنها متفاوت است.
1. EPS ها با گسترش مهره های کروی در قالب ، با استفاده از گرما و فشار برای همجوشی مهره ها در کنار یکدیگر تولید می شود. در حالی که هر مهره یک محیط سلول بسته است ، بین هر مهره فضای باز قابل توجهی وجود دارد.
2. مهره های EPS در بلوک های بزرگی تشکیل می شوند که متعاقبا توسط دستگاه های خاص به ورق ها یا هر شکل یا فرم خاصی توسط سیستم های محور رایانه بریده می شوند.
3. عامل دمشی EPS ، دانه ها را ترک می کند و به سرعت باعث ایجاد هزاران سلول کوچک و پر از هوا می شود.

• تفاوت یونولیت پلی استر گسترش یافته با یونولیت پلی استر فشرده:

یونولیت فشرده آب بیشتری را نسبت به XPS جذب می کند و منجر به کاهش کارایی و از بین رفتن قدرت عایق بندی آن می شود.
یونولیت فشرده در یک فرایند اکستروژن مداوم تولید می شود که با هر سلول کاملاً توسط دیوارهای پلی استر محصور می شود.
یونولیت فشرده یک ورق” اکسترود شده است. پلی استر با مواد افزودنی و یک ماده دمنده مخلوط می شودکه از طریق یک رنگ ترکیب می شود.عامل دمنده XPS سالها در این ماده تعبیه شده است.
یونولیت فشرده معمولاً برای محیطهای مرطوب که نیاز به مقاومت در برابر انتشار بیشتر بخار آب دارند ، انتخاب می شوند
مقاومت فشاری XPS از EPS بیشتر است

یونولیت

 

• ایمنی ، پایداری و بازیافت یونولیت فشرده:

یونولیت های فشرده 100٪ قابل بازیافت هستند.
عایق کاری یونولیت فشرده از عناصر آلی – کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است و حاوی کلروفلوئوروکربن ها (CFC) یا هیدروکلرول فلوئوروکربن ها (HCFCs) است.
با این حال ، تولید یونولیت های فشرده می تواند یک چالش بزرگ باشد زیرا محصولی بسیار سبک است. بازیافت کنندگان PS سیستم جمع آوری ایجاد کرده اند که در آن EPS با مسافتهای کوتاهی به یک تأسیسات که در آنجا مواد توسط پردازش بیشتر ارسال می شود .
گرانول – یونولیت فشرده به یک گرانول اضافه می شود که مواد را به قطعات کوچکتر خرد می کند.
مخلوط کردن – مواد برای مخلوط کردن کامل با گرانول های مشابه به مخلوط کن منتقل می شود.
اکستروژن- رنگ را می توان به یونولیت فشرده اضافه کرد ، و مواد اکسترود شده سپس در محصول با ارزش افزوده جدید قالب ریزی می شوند.
مواد یونولیت فشرده را می توان دوباره به محصولات بسته بندی یا کالاهای بادوام تبدیل کرد

• مزایای پایداری مرتبط با یونولیت فشرده عبارتند از:

ساخت یونولیت فشرده شامل استفاده از CFC ها و HCFC های لایه ازن نیست و در نتیجه در طول تولید آن ها هیچ زباله ی جامدی ایجاد نمی شود.
این مزیت کمک به صرفه جویی در مصرف انرژی است زیرا این ماده عایق بندیه حرارتی موثری است که به کاهش انتشار CO2 کمک می کند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : یونولیت ,فشرده ,مقاومت ,استر ,حرارتی ,عایق ,یونولیت فشرده ,بسته بندی ,استر گسترش ,گسترش یافته ,استر فشرده ,استر گسترش یافته
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه اینترنتی بوتیک آنلاین چت|چت روم|عسل چت|پرشین چت|نازچت باران پاییزی گل شبدر روزنوشته ها در کافه کتاب،چند جرعه آرامش مهمان ما باشید. خوب بلاگ فروشگاه هارلی دانلود آهنگ مدیریت ریسک در بانکداری